Barabás Katalin

1991-ben szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Karán mûvelődésszervező, magyar nyelv és irodalom tanári diplomáját, majd 1999-ben a Külkereskedelmi Főiskolán szakközgazdász képesítést kapott marketingkommunikációs területen.
Nagyvállalati ismereteit a T-Mobile Magyarország Zrt-nél (korábban Westel 0660, majd Westel 900) szerezte, mint marketing-kommunikációs tanácsadó, a vállalat külső és belső kommunikációs tevékenységeit koordinálva. Vezetési tapasztalatra, vezetési ismeretekre a Mobilpress Kommunikációs Zrt-nél, illetve a Digitania Zrt-nél, mint kereskedelmi üzletágvezető.
2001-től az Európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: értékesítés, kommunikáció, marketing.

Ugrás az oldal tetejére...

Belinszki Zoltán

Újságírói végzettségét követően 1997-ben, művelődésszervezõ, tanító diplomát szerzett az esztergomi főiskolán, majd 1998-ban felnõttképzési és művelõdésszervezű menedzser szakon végzett a Pécsi Tudományegyetemen. Szakmai gyakorlatát a Jászai Mari Színházban, mint oktatásszervezõ és sajtótitkár, a Radio Directionnál, mint műsorszerkesztő, műsorvezető és oktatási vezető, az Aviva Életbiztosító Zrt-nél, mint regionális oktató, területi igazgató, oktatási szakreferens szerezte.
2004-tõl az Európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: változásmenedzsment, kommunikáció, ügyfélkezelés, enneagram, személyiségfejlesztés, értékesítés, médiakommunikáció, csapatépítés, együttmûködés fejlesztése..

Ugrás az oldal tetejére...

Erdei Aranka

2004-ben végezte el a Károly Róbert Főiskolát közgazdász, marketing menedzser szakirányon, majd 2006-ban a Szent István Egyetemet közgazdász, humán erőforrás szakirányon.
Gyakorlatát egy multinacionális cégnél, mint gazdasági vezető szerezte.
2007-től az Európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: önismeret, enneagram, csapatépítés, kommunikáció, prezentáció, együttmûködés-versengés.

Ugrás az oldal tetejére...

Jacsó László

2000-ben végzett a Kecskeméti főiskolán, mint műszaki menedzser. 
Szakmai tapasztalatát az OTP Garancia Biztosítónál, a Develeor Tanácsadó Zrt.-nél valamint az ING Biztosító Zrt.-nél szerezte.
2017-től az európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: vezetői képzések, vezetői coaching, értékesítés, ügyfélkezelés, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, értékesítési stratégia

Ugrás az oldal tetejére...

Schneider Tamás

1993-ban végzett a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, mint kertészmérnök, majd 1998-ban a Külkereskedelmi Főiskolán, mint marketingkommunikációs szakközgazdász.
Szakmai tapasztalatait a Qualiforum Kft-nél, a Dipol Humánpolitikai Intézetnél és a Mediogén Tanácsadó Bt-nél vezető-trénerként szerezte.
2002-től az Európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: Vezetői készségfejlesztés, team-munka, team-építés, együttmûködés fejlesztés, értékesítés, ügyfélszolgálat, prezentációs technikák, mentorálás, problémamegoldás és döntéshozatal, konfliktus- és stresszkezelés.

Ugrás az oldal tetejére...

Dr. Sinkó Erika

1995-ben tanító diplomát szerzett a Budapesti Tanítóképző Főiskolán, 1998-ban marketing és és reklám menedzser képesítést a Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központabn, majd 2009-ben jogi diplomát a Pázmány Péter Katolikus egyetemen.
Több, mint 20 éve a versenyszférában tevékenykedik, mint tréner és coach. Szerepel a minősített coach-ok szaknévsorában.
Főbb képzési területei: stresszkezelés, önismeret, burn-out megelőzés, coaching, vezetői kommunikáció, kommunikáció, nyilvános kommunikáció, train the trainer

Ugrás az oldal tetejére...

Széll Győző

A tanári végzettség megszerzése után 1999-ig a Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának egyetemi tanársegéde volt. Az értékesítés területén 2000-ben kezdett dolgozni, először a Ford Hungary Kft.-nél, ahol sales tréner volt, majd a Master trainer Metafont training révén számos nagyvállalatnál tartott értékesítési és tárgyalástechnikai tréningsorozatot.

Magas szintû angol tudása lehetővé teszi az idegen nyelvû képzéseket is. Eddigi munkái során a vezetőképzésben, speciális vezetési technikákban, osztályvezetők képzésében és a vezetői készségfejlesztésben nagy tapasztalatra tett szert.

Ugrás az oldal tetejére...

Szekér Károly

Diplomáját 1990-ben szerezte a Budapesti Politikai Főiskolán, gazdaságpolitika szakon. Train the Trainer, értékesítési vezető, coaching, mentoring, szupervízió oklevelekkel is rendelkezik.
Szakmai tapasztalatait az AB Aegon Rt-nél, mint értékesítési vezető és tréner szerezte.
2002-től az Európa Tréning trénere.
Főbb képzési területei: értékesítés, ügyfélszolgálat, tárgyalástechnika, kommunikáció, személyiségfejlesztés, enneagram, stratégiai menedzsment, vezetői készségfejlesztés, stratégiai menedzsment.

Ugrás az oldal tetejére...

Európa Tréning Kft.Nyilvántartásba vételi szám: E-000560/2014 |Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 74. IV/4. |

E-mail: europatrening@europatrening.hu |Tel.: (+36 1) 411 0640 |Copyright © 2002-2015, Minden jog fenntartva