DAndTMarketingA D&T MARKETING Kutató és Tanácsadó Iroda 1990-ben jött létre elsősorban a piaci folyamatok kutatásán és vizsgálatán alapuló tanácsadásra. Már 1992-ben igény merült fel az ehhez kapcsolódó oktatási tevékenységre, elsősorban a versenykörnyezetben működő és magyarországi üzleti érdekeltségeiket erőteljesen fejlesztő vállalatok részéről.

A tréning üzletág gyors fejlődése főként a marketing, értékesítés, értékesítési szervezetek fejlesztése és a stratégiai tervezés területén valósult meg. Az iroda szakmai erejét az integrált ismeretekkel és nagy gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakértők adják, akik mind az információszerzés (kutatás), mind pedig az információátadás (tréning, tanácsadás) területén jártasak. A döntően multinacionális cégekből álló ügyfélkör eredményeként az iroda munkastílusa, ügyfélkezelési kultúrája, belső szervezettsége és hatékonysága minden tekintetben megfelel a hazai és a nemzetközi elvárásoknak.

HBHEuroconsultingA HBH Euroconsulting Üzleti Tanácsadó Iroda 1990-es megalapítása óta foglalkozik üzleti tanácsadással és az ehhez kapcsolódó oktatási tevékenységgel, elsősorban külföldi érdekeltségű nagy- és középvállalatok számára.

Az iroda 1992 óta az Európai Unió Phare szervezete által regisztrált tanácsadó cég, amely számos sikeres EU finanszírozású program magyarországi végrehajtásában vett és vesz részt külföldi tanácsadó cégekkel közösen, illetve önállóan. Szinte valamennyi jelentősebb projekt tartalmaz tréning komponenst is, amelyeknek megtervezése és végrehajtása minden esetben a Tanácsadó Iroda kompetenciájába tartozik. A cég vezetői és tanácsadói rendelkeznek a nemzetközileg elismert „Bejegyzett Vezetési Tanácsadó" -i címmel.

PsychoscopeTanacsadoIrodaA Psychoscope Tanácsadó Iroda 2001 óta vesz részt a szakmai fejlesztésekben és a proramtervezésekben. 2006 őszétől a cég szakmai, stratégiai tevékenységébe is bekapcsolódott, 2007 végétől a társaság tagja.

Az iroda 1994-es alapítása óta több vállalat és közigazgatási szervezet fejlesztésénél, új működési struktúra bevezetésénél vállalt tanácsadói szerepet. Credo-ja tükrözi a szervezet- és készségfejlesztések iránti elkötelezettségét, ami a következőként fogalmazható meg: „A tréning - élő alkotás. Egyedi és megismételhetetlen. Az eredmény egyszer mindenképp megszületne, valahol, valamikor, mi csak segítünk világra hozni. ITT és MOST."

Európa Tréning Kft.Nyilvántartásba vételi szám: E-000560/2014 |Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 74. IV/4. |

E-mail: europatrening@europatrening.hu |Tel.: (+36 1) 411 0640 |Copyright © 2002-2015, Minden jog fenntartva