kezfogasAz Európa Tréning Oktató és Tanácsadó Kft. 1999-ben jött létre, célul tűzve ki egy új, professzionális vállalati képzési partner megjelenését a magyar tréningpiacon. Az alapítók szakmai múltja megfelelő háttérként szolgált ahhoz, hogy vállalatunk rövid időn belül ismert és elismert tréningszolgáltatóvá váljék. Az Európa Tréning jelenleg Magyarország vezető tréningcégei közé tartozik, tevékenysége kiterjed mind a versenyszféra, mind a közigazgatás területeire. Rendszeres résztvevője és nyertese a nagy képzési pályázatoknak.

Első számú feladatának tekinti az ügyfelek formális és informális igényeinek – a szakmai kereteken belül történő – teljeskörű kiszolgálását.

A szervezet sajátossága, hogy a szakmai fejlesztési munkát a programmenedzserek végzik, a megvalósítás pedig a szigorú belső minősítési rendszer által kiválasztott 32 tréner közreműködésével történik. Az ügyféligények maximális kiszolgálását és a magas színvonalú munkavégzést az "ET minőségmenedzsment modell" garantálja. A mérésekre épülő tréningjeink garantálják céljaink elérését, eredményességünk javítását.

Stratégiai partnerünk a Captain Hungary Kft.

A nemzetközi és hazai gyakorlatban bevált, korszerű mérési eszközöket, sikeres módszertanokat és rugalmasan alkalmazható megoldásokat nyújt a szervezeti- és az emberi célok harmonikus megvalósítása érdekében.

Cégünk felnőttképzési nyilvántartási száma: E-000560/2014

Európa Tréning Kft.Nyilvántartásba vételi szám: E-000560/2014 |Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 74. IV/4. |

E-mail: europatrening@europatrening.hu |Tel.: (+36 1) 411 0640 |Copyright © 2002-2015, Minden jog fenntartva